Sposób przygotowania:
Ciasto Panda
przygotować biszkopt
ubić jajka z cukerm, dodać wode,mąke I proszek do pieczenia .. Wymieszac.
Upiec biszkopt przekroić na dwa placki.
ciasto orzechowe;
Jajka ubić z cukrem , mąkę wymieszać z proszkiem i sodą
i rozdrobnioną margaryną, stopniowo dodać do jajek
ubijając. Na koniec dodać orzechy, pokrojone
w kostkę jabłka i rodzynki. Piec ok. 40 min.175°C.
masa;
Mleko zagotować, wsypać wiórki kokosowe i budyń
rozrobiony w małej ilości mleka, ugotować, wystudzić.
Margarynę utrzeć z cukrem, stopniowo dodać budyń z wiórkami.
PRZEKŁADAĆ - biszkopt, masa, ciasto orzechowe, masa, biszkopt, polewa, wiórki.
ubić jajka z cukerm, dodać wode,mąke I proszek do pieczenia .. Wymieszac.
Upiec biszkopt przekroić na dwa placki.
ciasto orzechowe;
Jajka ubić z cukrem , mąkę wymieszać z proszkiem i sodą
i rozdrobnioną margaryną, stopniowo dodać do jajek
ubijając. Na koniec dodać orzechy, pokrojone
w kostkę jabłka i rodzynki. Piec ok. 40 min.175°C.
masa;
Mleko zagotować, wsypać wiórki kokosowe i budyń
rozrobiony w małej ilości mleka, ugotować, wystudzić.
Margarynę utrzeć z cukrem, stopniowo dodać budyń z wiórkami.
PRZEKŁADAĆ - biszkopt, masa, ciasto orzechowe, masa, biszkopt, polewa, wiórki.
luna
blackbetty