Sposób przygotowania:
Ciasto serowo-brzoskwiniowe z galaretką
CIASTO: Margarynę, cukier i jajka miksujemy na pulchną masę. Wsypujemy proszek do pieczenia i miksując stopniowo dodajemy mąkę. Ciasto wykładamy na blachę o wymiarach 28 x 40 cm, wyrównujemy. MASA SEROWA: Twaróg, cukier puder, jajko i kaszę manną miksujemy. Dodajemy kakao oraz aromat i ponownie miksujemy. Łyżką w odstępach kładziemy masę serową na wyłożone wcześniej ciasto.Każdą połówkę brzoskwini przekrawamy na 3 części. Kładziemy na masę serową i lekko dociskamy. Ciasto wstawiamy do nagrzanego piekarnika do ok. 200*C i pieczemy ok. 1 godziny. Rozrabiamy galaretki w 5,5 szklanki wody. Studzimy i wylewamy na upieczone i przestudzone ciasto. Ciasto wstawiamy do lodówki, aby stężały galaretki.