Sposób przygotowania:
Ciasto z budyniem i masą krówkową
Oddzielamy białka od żółtek. Białka ubijamy z cukrem, po czym, nadal mieszając, dodajemy żółtka. Następnie dodajemy partiami mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Cały czas mieszamy Blaszkę o wielkości około 33x22 cm wykładamy papierem do pieczenia. Wlewamy na nią masę i pieczemy w temperaturze 175 stopni przez około 20 minut. Gotowy biszkopt studzimy, po czym przekrawamy go na dwie równe części. Budyń gotujemy jak w przepisie na opakowaniu, zmniejszamy jednak ilość mleka do 400 ml. Przed samym końcem gotowania dodajemy margarynę. Mieszamy, aż dokładnie połączy się z budyniem. Odstawiamy do przestudzenia. Masę krówkową leciutko podgrzewamy, aby było łatwiej ją rozprowadzić na biszkopcie.Smarujemy nią cieniutko pierwszą część biszkopta. Na masę krówkową kładziemy cały przestygnięty nieco budyń. Rozsmarowujemy równą warstwą. Przykrywamy całość drugą częścią biszkopta. Pozostałą masę krówkową wykładamy na biszkopt, posypujemy orzeszkami arachidowymi i wstawiamy ciasto do lodówki, aby ładnie się związało i stężało.