Sposób przygotowania:
Ciasto z czereśniami i wiśniami
Do miski wkładamy wszystkie składniki ciasta i ucieramy mikserem. Następnie ciasto przekładamy do brytfanki lub innego naczynia w którym będzie pieczone. Wkładamy do lodówki na ok. godzinę, następnie pieczemy w 180 stopniach przez ok. 20 minut. W czasie kiedy ciasto się chłodzi i piecze przygotowujemy masę serową i galaretkę. Masa serowa - ser mielimy 3 razy i ucieramy z cukrem, a na koniec dodajemy żelatynę rozpuszczoną w mleku i masę przekładamy na upieczone zimne ciasto. Czereśnie i wiśnie myjemy i drylujemy, zasypujemy cukrem i po ok. 15 minutach zagotowujemy, dodajemy wino i żelatynę rozpuszczoną w małej ilości wody mieszamy i pozostawiamy do wystudzenia. Tężejącą się galaretkę wykładamy na masę serowa i pozostawiamy do całkowitego zastygnięcia.