Sposób przygotowania:
Ciasto z delicjami wg madi
Z podanych składników na biszkopt pieczemy biszkopt 30 minut w temp. 180*C. Przygotowujemy masę: budynie gotujemy wg przepisu na opakowaniu. ugotowany budyń odstawiamy do wystudzenia. Następnie miękkie masło ucieramy, dodajemy stopniowo budyń, miksujemy, aż masa będzie gładka. Następnie masę dzielimy na dwie części. Brzoskwinie osączamy z zalewy, kroimy na mniejsze cząstki. Galaretki rozpuszczamy w 1/2 l wody, odstawiamy do lekkiego stężenia. Przełożenie ciasta: biszkopt-część masy budyniowej-układamy delicje-pozostała część masy-pokrojone brzoskwinie-tężejąca galaretka. Ciasto wstawiamy do lodówki, aby dobrze stężało.
Netka
edytaha
Ja też :)
Netka
Ale mamy podobne smaki(i avatarki:))
edytaha
Wiemy co dobre i ładne :)
madi356
Wiosenne dziewczyny:)