Sposób przygotowania:
Ciasto z kakao
Na początku miękką margarynę utrzeć z cukrem pudrem.Następnie dodać żółtka, mąkę pszenną i ziemniaczaną i proszek do pieczenia. Białka jajek ubić na sztywną pianę i dodać do ciasta. Dokładnie wymieszać. Ciasto podzielić na 4 placki.Każdy placek piec oddzielnie w temperaturze 180 stopni przez około 20 minut.
Masę karpatkową przygotować według przepisu na opakowaniu.Do przygotowanej dodać kakao rozpuszczone w niewielkiej ilości wody. Wymieszać. Każdy placek przełożyć niewielką ilością masy.Wierzch ciasta udekorować według własnego uznania.Smacznego.
Masę karpatkową przygotować według przepisu na opakowaniu.Do przygotowanej dodać kakao rozpuszczone w niewielkiej ilości wody. Wymieszać. Każdy placek przełożyć niewielką ilością masy.Wierzch ciasta udekorować według własnego uznania.Smacznego.