Sposób przygotowania:
Ciasto z masa jogurtową z brzoskwiniami
Upiec biszkopt. Delikatnie nasączyć sokiem z puszki brzoskwiń. Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody,puszkę brzoskwiń zmiksować wraz z sokiem dodać połowę rozpuszczonej żelatyny,tężejącą masę wylać na biszkopt,pozostawić do całkowitego stężenia.Śmietanę kremówkę ubić z cukrem połączyć z jogurtem na koniec letnią żelatynę,zmiksować wyłożyć masę na masę brzoskwiniową,na wierzch ułożyć herbatniki,następnie sporządzić polewę..Polewę należy przygotować następująco : żelatynę(1łyżka) rozpuścić w 2łyżkach gorącej wody.Cukier,margarynę,kakao,rozpuścić przegotować,dodać żelatynę,przestudzić dodać śmietanę i roztrzepać,tężejącą wylewać na
Dota36
luna
andzia67
Dota36
Dziękuję bardzo:) Pozdrawiam:)