Sposób przygotowania:
Ciasto z miodem przekładane kremem z manny
Ciasto: z podanych składników zagnieść ciasto. Ciasto podzielić na 3 równe części, rozwałkować, upiec osobno 3 placki. Ostudzić.
Krem: na mleku ugotować gęstą kaszkę, wsypać wiórki kokosowe, wymieszać.
Miękkie masło utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym na puch. Do masła dodawać po jednej łyżce kaszkę. Całość dokładnie ubić.
Upieczone i ostudzone placki przełożyć kremem. Wierzch ciasta również posmarować kremem, udekorować startą czekoladą.
Ciasto odstawić w chłodne miejsce i podawać następnego dnia.
Krem: na mleku ugotować gęstą kaszkę, wsypać wiórki kokosowe, wymieszać.
Miękkie masło utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym na puch. Do masła dodawać po jednej łyżce kaszkę. Całość dokładnie ubić.
Upieczone i ostudzone placki przełożyć kremem. Wierzch ciasta również posmarować kremem, udekorować startą czekoladą.
Ciasto odstawić w chłodne miejsce i podawać następnego dnia.