lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Cukinia faszerowana jajecznicą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Cukinia faszerowana jajecznicą

Cukinia faszerowana jajecznicą

Składniki:

Cukinia faszerowana jajecznicą

 

Sposób przygotowania:

Cukinia faszerowana jajecznicą
Cukinie umyj,osusz,przekrój wzdłuż i wyjmij z niej środek tak by powstały łódeczki.Natrzyj je solą,pieprzem oraz oliwą i lekko zgrilluj.Boczek pokrój w drobną kostkę,podsmaż go na złoty kolor na maśle a następnie wbij do niego jajka,usmaż jajecznicę którą dopraw do smaku i wymieszaj ze świeżo posiekanym szczypiorkiem.Jajecznicę przełóż do łódeczek z cukinii które jeszcze przez umieść na grillu.

Tagi:

cukinia