Sposób przygotowania:
Curry z kurczaka z cieciorką
Czosnek utrzeć z kardamonem, goździkami, kuminem, kolendrą i garam masalą. Cieciorkę wraz z zalewą zalać 150 ml wody, włożyć liście laurowe i utartą pastę. Dusić 5 minut.Podsmażyć na oleju udka, przełożyć do rondla z cieciorką.Pomidory sparzyć, obrać i pokroić, włożyć do rondla. Dusić, mieszając,około 30 minut.Podawać z pieczywem.
edytaha
Triss
Poza tym, ja tu nie widzę kurzych udek.
Bernadetta
Zdjęcie pochodzi z jakiegoś blogu, ale nie potrafię odczytać z jakiego...Może ktoś się orientuje?
joaska500
z www.smak dalej nie mogę odczytać
oliwkowa
Zdjęcia skopiowane oto:
http://smakoszka.pinger.pl/m/3132647