Sposób przygotowania:
Czarny Sernik
CIASTO:
Ciasto zagnieść,podzielić na dwie części,włożyć do zamrażalki,zamrozić.
MASA SEROWA:
Zmielić twaróg chyba że mamy już gotowy dodać żółtka, cukier, miękkie mało i wymieszać.Ubić białka. Ubitą pianę dodać do masy razem z budyniem, aromatem. Nasmarować blachę. zetrzeć pierwszą część ciasta, wyłożyć masę serową i zetrzeć drugą część ciasta.
Pieczemy ok 45 min w temperaturze 175 stopni. Najlepiej na termooiegu..
Ciasto zagnieść,podzielić na dwie części,włożyć do zamrażalki,zamrozić.
MASA SEROWA:
Zmielić twaróg chyba że mamy już gotowy dodać żółtka, cukier, miękkie mało i wymieszać.Ubić białka. Ubitą pianę dodać do masy razem z budyniem, aromatem. Nasmarować blachę. zetrzeć pierwszą część ciasta, wyłożyć masę serową i zetrzeć drugą część ciasta.
Pieczemy ok 45 min w temperaturze 175 stopni. Najlepiej na termooiegu..
Pyza