Sposób przygotowania:
Czekoladowa tarta budyniowa
Przygotowujemy spod tarty, a więc masło ucieramy z cukrem i całymi jajkami. Następnie dodajemy ,wcześniej przesianą mąkę, wymieszaną z cynamonem i kakao. Zagniatamy ciasto i wkładamy do lodówce na 2 godziny. Dno i boki formy do tarty o średnicy 21 cm wykładamy ciastem , formując palcami. Wkładamy do piekarnika na 30 minuti pieczemy w temperaturze 180 stopni. Gotujemy budyń na mleku, wsypując do mleka cukier i cukier waniliowy. Ostudzimy.Masło ucieramy z chłodnym budyniem na puszysty krem.Czekoladę rozpuścić w mikrofali, wkładając ją na 5 minut.Do kremu dodajemy czekoladę i wszystko dokładnie miksujemy i wykładamy na chłodne ciasto , wyrównując powierzchnię .Odstawić na 1 godzinę. Przed podaniem posypać kokosem.