kasnaj

kasnaj

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 189]

Czerniak z piekarnika w ziołach

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Filet z czerniaka przyprawiony ziołami i upieczony w piekarniku.

Czerniak z piekarnika w ziołach Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Czerniak z piekarnika w ziołach

 

Sposób przygotowania:

Czerniak z piekarnika w ziołach
Każdy z filecików układamy osobno na kawałku foli aluminiowej i posypujemy po kolei przyprawami i ziołami , zaczynamy od kurkumy da nam wspaniały wygląd po upieczeniu ryby następnie posypujemy przyprawą do ryb , bazylią oraz czosnkiem granulowanym i na koniec całość skraplamy obficie sokiem z cytryny. Folie zawijamy i wstawiamy do piekarnika na godzinkę w temp. 180C
Czerniak z piekarnika w ziołach
Produkty potrzebne do przyrządzenia naszej rybki
Czerniak z piekarnika w ziołach
Odmrożone i odsączone z wody fileciki z czerniaka
Czerniak z piekarnika w ziołach
Każdy z filetów przygotowany oddzielnie .
Czerniak z piekarnika w ziołach
Gotująca się kasza jęczmienna w lekko osolonej wodzie