Sposób przygotowania:
Danie jednogarnkowe z cukinią
Mięso myjemy i osuszamy z wody, kroimy w sporą kostkę. Marchewki obieramy, myjemy i kroimy w talarki. Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kosteczkę. Na rozgrzanym oleju przesmażamy pokrojone składniki przez około 5 minut. Przekładamy do garnka i dolewamy gorącą wodę, gotujemy.
W międzyczasie myjemy cukinie i kroimy w półplastry. Pieczarki czyścimy i obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i razem z cukinią wkładamy do garnka, gotujemy do miękkości.
Na samym końcu dodajemy ugotowaną mieszankę, passatę pomidorową i przyprawy, zagotowujemy.
W międzyczasie myjemy cukinie i kroimy w półplastry. Pieczarki czyścimy i obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i razem z cukinią wkładamy do garnka, gotujemy do miękkości.
Na samym końcu dodajemy ugotowaną mieszankę, passatę pomidorową i przyprawy, zagotowujemy.