Sposób przygotowania:
Deser z parowcem
Banana, gruszkę i jabłko obrać pokroić w kostkę, skropić sokiem z limonki i wymieszać.Dodać przekrojone na pół kulki winogrona,kiwi w ćwierć plastry i śliwkę z kostkę.Mandarynki obrać i podzielić na cząstki.Miód rozpuścić w 1 łyżce gorącej wody i w pełni płynny wymieszać z całą sałatką.Wstawić do lodówki. Kluski parować (ja użyłam gotowych) zgodnie z czasem podanym na opakowaniu. Jogurt wymieszać z sokiem malinowym. Na środku talerzyka ułożyć kluskę parową, polać jogurtem malinowym, obłożyć dookoła sałatką owocową i posypać cynamonem.Smacznego!
Natala1210
Lady Marmolada
misia53
cherry
Misia cóż za poezje :D a deserek ciekawy, chociaż ten "parowiec" ... ;)
luna
robertjankopp
iwi69