plocia

plocia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 163]

Dewolaj z pieczarkami i serem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Dewolaj zawsze w cenie, smaczny, prosty.

Dewolaj z pieczarkami i serem Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Dewolaj z pieczarkami i serem

 

Sposób przygotowania:

Dewolaj z pieczarkami i serem
Pieczarki obrać ze skórki, pokroić w kostkę a następnie podsmażyć, posolić. Piersi z kurczaka wyklepać, położyć na nich plasterek sera, trochę pieczarek, zwinąć w rulonik. Dewolaj smażyć na oleju z wszystkich stron na złoty kolor, posolić, popieprzyć. Smacznego.
Dewolaj z pieczarkami i serem
Pieczarki obrać ze skórki, pokroić w kostkę a następnie podsmażyć, posolić.
Dewolaj z pieczarkami i serem
Piersi z kurczaka wyklepać, położyć na nich plasterek sera, trochę pieczarek, zwinąć w rulonik.
Dewolaj z pieczarkami i serem
Dewolaj smażyć na oleju z wszystkich stron na złoty kolor, posolić, popieprzyć. Smacznego.

Tagi:

sery ser