Sposób przygotowania:
Dorsz duszony w porach
1. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program STEW. Następnie ustawić czas na 20 minut i nacisnąć przycisk START. 2. Do misy urządzenia włożyć masło poczekać aż się rozpuści, dodać por, posolić i zamknąć pokrywę, dusić około 10 minut.
3. Na podduszonym porze ułożyć rybę, przyprawić pieprzem, ponownie zamknąć pokrywę i dalej dusić całość 2 minuty. przed końcem wlać do misy śmietanę.
4. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.
5. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
3. Na podduszonym porze ułożyć rybę, przyprawić pieprzem, ponownie zamknąć pokrywę i dalej dusić całość 2 minuty. przed końcem wlać do misy śmietanę.
4. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.
5. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.