Sposób przygotowania:
dorsz zapiekany z pieczarkami
Z oliwy, przypraw i soku z cytryny przygotowujemy marynatę, dokładnie polewamy rybkę i odstawiamy na ok. ½ godz. do lodówki.
Naczynie do zapiekania smarujemy masłem. Układamy pieczarki pokrojone na plasterki, posypujemy połową natki, układamy rybkę, posypujemy resztą pietruszki.
Na rybę wylewamy Dziś na Obiad..., posypujemy żółtym serem i
zapiekamy ok. 20 min. w piekarniku rozgrzanym do 200OC.
Smacznego!
Naczynie do zapiekania smarujemy masłem. Układamy pieczarki pokrojone na plasterki, posypujemy połową natki, układamy rybkę, posypujemy resztą pietruszki.
Na rybę wylewamy Dziś na Obiad..., posypujemy żółtym serem i
zapiekamy ok. 20 min. w piekarniku rozgrzanym do 200OC.
Smacznego!