Agunia

Agunia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 64]

Drobiowe paluszki z niespodzianką.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Super smakują,a płynny ser w paluszkach stanowi smakowitą niespodziankę dla podniebienia..

Drobiowe paluszki z niespodzianką.

Składniki:

Drobiowe paluszki z niespodzianką.

 

Sposób przygotowania:

Drobiowe paluszki z niespodzianką.
Mięso myjemy ,kroimy na kawałki i mielimy w maszynce.Pieczarki i cebule kroimy kostkę i podsmażamy na oliwie ,studzimy i mielimy w maszynce.Mięso mieszamy z pieczarkami dodajemy trochę bułki tartej przyprawiamy wegetą i pieprzem do smaku.Ser kroimy w smukłe słupki ok 10cm,obtaczamy cienką warstwą masy mięsnej i panierujemy w bułce tartej.Smażymy na złoty kolor.Super smakują z sosem czosnkowym.Smacznego.