Sposób przygotowania:
Drobiowe szaleństwo z serem
1-Pierś z kurczaka kroimy jak na schabowe aby wyszło nam 16 cienkich placuszków wyjdzie :) 2- Delikatnie tłuczemy piersi posypujemy sosem sos sałatkowy koperkowo -ziołowy Winiar 3- Na posypane piersi kładziemy po plastrze sera na to kładziemy następny placuszek rozbity z piersi 4- Posypujemy solą maczamy w roztrzepanym jaku a następnie w bułce tartej 5- Rozgrzewamy olej na patelni smażymy piersi z obu stron aż się zarumienia ser rozpuści piersi się upieką złoty kolorek pojawi się na mięsko jakieś 25 minut i gotowe podajemy z ziemniaczkami
Izabela Nowak-slonce
Elusialew1
a próbowałaś smazyc na oliwie z oliwek ??
lalunia
Oliwa z oliwę no nie próbowałam do sałatek dodawałam oliwę z oliwek ale kurczaka nie smażyłam na niej :)
iwa643
darmiona