Sposób przygotowania:
Drożdżowe muffiny
Nadzienie: Kakao cukier puder i jogurt wymieszać jak kogiel mogiel. Dodać bakalie. Ciasto: Drożdże mieszamy z 1 łyżeczką cukru ,mąki i odrobinie ciepłego mleka. Odstawiamy na 15 minut. Margarynę roztapiamy. Mąkę mieszamy z cukrem , solą i dodajemy do drożdży następnie dodajemy jajka i mleko mieszamy a pod koniec wlewamy margarynę. Zagniatamy ciasto i odstawiamy do wyrośnięcia na około 1,5 h. Wyrośnięte ciasto ponownie zagniatamy i dzielimy na małe kawałeczki. Każdy kawałek rozgniatamy nakładamy czekoladę i zlepiamy. Układamy w formie na muffinki zlepieniem w duł. Przykrywamy i odstawiamy na 30 minut. Można posmarować jajkiem i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec 20-30 minut