pola2209

pola2209

Szef Kuchni
[Przepisów: 37]

farsz do pierogów ze świeżymi grzybami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

farsz do pierogów, pierożków, pasztecików

farsz do pierogów ze świeżymi grzybami

Składniki:

farsz do pierogów ze świeżymi grzybami

 

Sposób przygotowania:

farsz do pierogów ze świeżymi grzybami
Grzyby kroimy w kostkę i gotujemy w małej ilości wody. Bułkę moczymy w mleku aż będzie miękka. Odciskamy ją. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Smażymy na masełku. Gry będzie zeszklona wrzucamy do niej na pare minut grzyby i podsmażamy chwilę. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy to wystygnie dodajemy bułkę i bułkę tartą, mielimy przez maszynkę.

Tagi:

tarta grzyby