Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Farsz z kapusty kiszonej i pieczarek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Na początek Kapustę włożyć do garnka,zalać 2 sklankami wody gotować pod przykryciem około 20 minut na małym ogniu. Boczek pokroić w drobną

Farsz z kapusty kiszonej i pieczarek

Składniki:

Farsz z kapusty kiszonej i pieczarek

 

Sposób przygotowania:

Farsz z kapusty kiszonej i pieczarek
Na początek Kapustę włożyć do garnka,zalać 2 sklankami wody gotować pod przykryciem około 20 minut na małym ogniu. Boczek pokroić w drobną kosteczkę, podsmażyć na masle na patelni dodać obraną i posiekaną cebulę zeszklić. Następnie wsypać umyte i pokrojone pieczarki , bułkę tartą,Kapustę odcedzić od wody, pokroić, włożyć do pieczarek i dusić do odparowania wody. Przyprawić przyprawami. Farszem przydatny do nadziewania min. naleśników, pierogów. Jet pyszny polecam .Smacznego!:)