Sposób przygotowania:
Faszerowane jajka
Jajka gotuję na twardo w osolonej wodzie. Międzyczasie na rozgrzanej patelni dodaję łyżkę masła.
Pieczarki myję a następnie trę na tarce o grubych oczkach. Smażę na rumiano.
Dodaję sól i pieprz do smaku. Ugotowane i zimne jajka obieram, kroję na pół i za pomocą łyżeczki wyjmuję żółtko.
Do miseczki przekładam żółtka i usmażone pieczarki. Całość ugniatam widelcem a następnie dodaję majonez, sól i pieprz.
Za pomocą tej samej łyżeczki faszeruję białka. Smacznego.
Pieczarki myję a następnie trę na tarce o grubych oczkach. Smażę na rumiano.
Dodaję sól i pieprz do smaku. Ugotowane i zimne jajka obieram, kroję na pół i za pomocą łyżeczki wyjmuję żółtko.
Do miseczki przekładam żółtka i usmażone pieczarki. Całość ugniatam widelcem a następnie dodaję majonez, sól i pieprz.
Za pomocą tej samej łyżeczki faszeruję białka. Smacznego.