Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Pablito napisał(a):

babcie lubią na tłusto. Moja (o wielkie szczęście) jeszcze żyje i jak wpadam do niej raz, dwa razy w roku to zawsze są pięrogi ruskie pływające w tłuszczu, mówię: babciu za tłusto a ona: no przecież ledwo pokrasiłam

Hahahaha

Moja jak podsmaża ziemniaczki na tłuszczu wytopionym ze słoniny to dodatek ten nazywamy "tłuszcz z ziemniakami"

Odp: Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?

Pablito
  • Pablito

• Przepisy: 10
  • Artykuły: 0
babcie lubią na tłusto. Moja (o wielkie szczęście) jeszcze żyje i jak wpadam do niej raz, dwa razy w roku to zawsze są pięrogi ruskie pływające w tłuszczu, mówię: babciu za tłusto a ona: no przecież ledwo pokrasiłam

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Ja za to jestem zmuszona rezygnować z kruchych ciastek "maszynkowych" mojej babci - mama po cichu nazywa je smalcuszkami - mają tyle smalcu, tak czuć...

a babcia oczywiście myśli, że niesmaczne

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
ogólnie nie słodzę od b.dawna nawet kawy bo po co psuć aromat nie wiem dziwna jestem nie lobię cukru czy jak
najlepsza była teściowa po jakiś 4 latach zapytała się: "Czy ja nie lubię kompotów do obiadu" odpowiedziałam że bardzo lubię i z chęcią bym się napiła gdyby mama tyle nie słodziła Dla mojej teściowej najlepszą bombonierką byłby cukier w kostkach tak lubi słodkie

Pablito
  • Pablito

ja od początku roku wyeliminowałem cukier całkowicie z mojej diety, jedynie w przepisach bezwzględnie tego wymagających używam brązowego cukru lub miodu

G.Beata
  • G.Beata

• Przepisy: 7
luna19 napisał(a):

tam gdzie odchudzanie to i ja obowiązkowo .. odwieczny problem ale zażegnany na jakis czas. od wiosny zrzucilam 15 kg .. nic nie przybywa .. ale pieczywo , słodycze, ziemniaczki i makarony odstawione całkowicie .. tylko okazyjnie pozwalam sobie skusić sie na coś słodkiego ...

Ps.słodzę cukrem bo nie mogę znieść smaku słodziku

...i dobrze nie słódź słodzikiem a szczególnie aspartamem bo to świństwo juz wycofali w niektórych krajach (oprócz Polski) wg badań aspartam zatruwa organizm jest jednym z głównych sprawców zmian rakowych np. guza mózgu. Ja promuje naturę słodzę miodem albo w ogóle . Cukier gdyby był buraczany to spoko mała ilość nie zaszkodzi , ale teraz to sama chemia...trują nas wszystkimi "zdrowymi" dodatkami typu: wzbogacana witaminami, z dodatkiem omega 3 - to owszem jest zdrowe ale naturalne a nie syntetyczne. Lepiej zjeść więcej owoców i warzyw i morska rybę niż nawet najlepszy specyfik z apteki lub dodany do żywności

http://video.google.com/videoplay?docid=-2305973265509284580#

Pablito
  • Pablito

Beelo napisał(a):

dokładnie, ćwiczenia nigdy nie idą na straty co do samej szóstki, to robiłem - wytrzymałem do 12 dnia, potem było zbyt ciężko, i robiłem normalne brzuszki w ilości odpowiadającej ilości brzuszków jaką bym robił kontynuując szóstkę... dotarłem gdzieś do 150 brzuszków dziennie, potem przerzuciłem się na system ABSII - ćwiczenie zajmuje dużo mniej czasu, jest zdecydowanie mniej męczące, a daje bardzo dobre efekty - jedynym "minusem" jest konieczność posiadania drążka.. tutaj znajduje się opis tego systemu http://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html - zdecydowanie przyjemniejsza sprawa niż szóstka, a efekty są

ale szóstka to wyzwanie, które daję mnóstwo radości i efektów wizualnych gdy się je osiągnie

zmieniono 1 raz (ostatnio 01 paź 2010 10:23 przez Pablito)

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
Bosze ja daję ciała z ćwiczeniami nic mi się nie chce przez tą pogodę jeszcze czekoladę wżeram i mam ochotę na frytki i..... dobra ponarzekałam idę na spacer popołudniu to mi przejdzie

Beelo
  • Beelo

• Przepisy: 0
dokładnie, ćwiczenia nigdy nie idą na straty co do samej szóstki, to robiłem - wytrzymałem do 12 dnia, potem było zbyt ciężko, i robiłem normalne brzuszki w ilości odpowiadającej ilości brzuszków jaką bym robił kontynuując szóstkę... dotarłem gdzieś do 150 brzuszków dziennie, potem przerzuciłem się na system ABSII - ćwiczenie zajmuje dużo mniej czasu, jest zdecydowanie mniej męczące, a daje bardzo dobre efekty - jedynym "minusem" jest konieczność posiadania drążka.. tutaj znajduje się opis tego systemu http://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html - zdecydowanie przyjemniejsza sprawa niż szóstka, a efekty są

Pablito
  • Pablito

cherry napisał(a):

No właśnie, już 2. dzień przerwy w szóstce - ale daję radę, mówisz, że trezba od początku zaczynać - przecież nie mogę spisać na straty tego, co już wyćwiczyłam :/

to nie pójdzie na straty, o wiele lżej Ci teraz będzie robić ćwiczenia od początku

Odpowiedz na/ edytuj Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?