Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
No właśnie, już 2. dzień przerwy w szóstce - ale daję radę, mówisz, że trezba od początku zaczynać - przecież nie mogę spisać na straty tego, co już wyćwiczyłam :/

Odp: Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?

Pablito
  • Pablito

• Przepisy: 10
  • Artykuły: 0
Dzięki dziewczyny za uznanie A mąż margolata, to niech się utrzymuje w tym niepaleniu jak najdłużej. Ja po pięciu latach zacząłem podpalać, tak ze dwa na tydzień, ale zawsze

zmieniono 2 razy (ostatnio 29 wrz 2010 17:23 przez Pablito)

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
Pablito napisał(a):

a moje nogi nie są stworzone do biegania, więc ta forma spalania tkanki tłuszczowej mnie nie kręci. Z początkiem roku ważyłem 96kg przy wzroście 190 cm. zacząłem robić "szóstkę Waidera" i utrzymywać odpowiednią dietę. Pięć mniejszych posiłków dziennie w odstępach co dwie godziny, wywaliłem biały ryż, białe pieczywo, cukier, zacząłem jeść więcej rzeczy przygotowanych na parze, dużo ryb i hektolitry wody. Efekt? 3 miesiące i 26 kg mniej, a ćwiczyłem tylko 42 dni, reszta sama spadła przy racjonalnym odżywianiu.

Fajnie wyglądasz Pablito to mój mąż jest Twojej postury sprzed ćwiczeń
Bosze jak ja bym chciała żeby mój tak się zaparł z ćwiczeniami! Kupił nawet wiosło ale leży pod łóżkiem i jakoś rzadko jest wyciągane. Ale był taki czas że razem ćwiczyliśmy ja po ciąży, a on bo bync mu urósł i wyglądał jakby to on był w ciąży Ale ja odpuściłam i jego nie pilnuje chyba czas to zmienić. I tak jestem z niego dumna bo rzucił palenie od tak i nie rusza już od no chyba ze 3 lata będzie a ja przy nim.

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
Super Pablito sylwetka jak sie patrzy .. ja swoich zdjec z przed diety chyba nie pokażę ...
wieloryby to sobie na googlch możecie pooglądac

Pablito
  • Pablito

a co do szóstki, to właściwie możesz ją zacząć od początku, bo tego nie można przerywać. Nawet dzień przerwy może spowodować że nie dasz później rady bo naprawdę robi się hardkorowo pod koniec

Pablito
  • Pablito

nie słonik tylko miś z laleczką siedząc na koniku na biegunach robią brzydkie rzeczy

cherry
  • cherry

Oh my God, to takich rzeczy się doczekałam w moim wątku spalającym?

Rozumiem, że to taki bonus na zachętę dla odchudzających się... efekty ćwiczeń rzeczywiście widać, ja też robię 6 Weidera od 2,5 tygodnia, z czego 3 dni sobie już zdążyłam odpuścić :/

PS Co tam na tych gaciach - słonik?

Pablito
  • Pablito

a moje nogi nie są stworzone do biegania, więc ta forma spalania tkanki tłuszczowej mnie nie kręci. Z początkiem roku ważyłem 96kg przy wzroście 190 cm. zacząłem robić "szóstkę Waidera" i utrzymywać odpowiednią dietę. Pięć mniejszych posiłków dziennie w odstępach co dwie godziny, wywaliłem biały ryż, białe pieczywo, cukier, zacząłem jeść więcej rzeczy przygotowanych na parze, dużo ryb i hektolitry wody. Efekt? 3 miesiące i 26 kg mniej, a ćwiczyłem tylko 42 dni, reszta sama spadła przy racjonalnym odżywianiu.
obrazek obrazek obrazek

cherry
  • cherry

Ja kiedy wychodzę biegać, to tak na godzinkę - gdzieś czytałam, że dopiero po 20 minutach truchtu cokolwiek zaczynamy spalać. I że spalamy dopiero wtedy, gdy biegamy wolno - najwolniej jak umiemy. Wprawdzie taki trucht z czasem też trochę męczy, ale przecież nie chodzi o to, żeby wybiegać dziesiątki kilometrów i dostać okrutnych zakwasów, tylko żeby chudnąć

Wczoraj padało, więc sobie odpuściłam. Dzisiaj znów leje, mam nadzieję, że na wieczór przestanie, zresztą tak czy inaczej będzie slalom między kałużami

Darth Vader
To może i ja się dołączę;p

zmieniono 1 raz (ostatnio 29 wrz 2010 09:23 przez Darth Vader)

Odpowiedz na/ edytuj Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?