Witam!
Obecnie mogę cieszyć się wakacjami, jak i jedzeniem w domu, natomiast od października wyruszam w dziką podróż po książkach, laboratoriach, wykładach..
Tak, jestem studentem i mieszkam w akademiku w którym mieszkam od dwóch lat z czterema przyjaciółmi - żarłokami, bo wiadomo, każdy student musi zasilać mózg pożywnymi potrawami. Posiadamy niewielką "kuchnie" w której znajduje się lodówka, czajnik oraz mała kuchenka elektryczna z jedną płytą do grzania. Brakuje piekarnika oraz kilku innych rzeczy, które łączy w sobie właśnie Multicooker - który dodatkowo ze względu na swoje rozmiary, jest praktyczny i idealnie wpasuje się między nas. Do domu zjeżdżamy średnio co dwa tygodnie na weekend, fakt, przywozimy słoiki z jedzeniem (żeby szybko można było coś zjeść i dalej do nauki), ale ileż można jeść spaghetti, albo ryż z pulpetami. Fajnie byłoby mieć takie profesjonalne urządzenie i samemu szybko przyrządzić pyszne, zdrowe jedzenie na miejscu. Od przyszłego semestry zaczynam studia na kierunku "Inżynieria ruchu drogowego", aby usprawnić i urozmaicić wszystkim podróżowanie po Polsce. A wiadomo, głodny pracownik, to zły pracownik, dlatego urozmaicając nam jadłospis, można przyczynić się do rozwoju infrastruktury swojego miasta!
Pozdrawiam.
Po pierwsze jestem studentem IV roku (Lotnictwa), który bardzo lubi urozmaicać swoje pomysły kulinarne i gdy doszły mnie słuchy, że Multicooker jest do wygrania postanowiłem od razu się tym zająć i nie odpuszczać dopóki to urządzenie nie będzie w moim posiadaniu
Po drugie fundusze są jakie są i nie pozwalają na zakup tego cacuszka.
Po trzecie jego gabaryty pozwalają na idealne umieszczenie go w "studenckiej kuchni", która jak wiadomo nie grzeszy rozmiarami.
Ostatnia rzecz to funkcjonalność. Głównymi funkcjami, na których mi najbardziej zależy to możliwość gotowania na parze oraz funkcja gotowości potraw. Nie musiałbym już wychylać co minutę nosa z książek, by sprawdzać czy danie jest już gotowe.
Gorąco pozdrawiam
Wkręć się Multicookerze do mnie wkręć, bo moja kuchnia ma Ciebie chęć! Wkręć się, wkręć, będziesz do przygotowania posiłku bez wysiłku. Będę wtedy zdrowo jeść i na wakacje odpocznę też. Przy Tobie oszczędzę swoja energię i wysiłek w głowie i bardzo pragnę o tym się dowiedz! Myślę o Tobie całe dnie, bo jedzonko nie będzie złe! Każda funkcja Twoja jest super. Powiem Ci, bo musisz mi wystarczyć na długie dni!
Multicooker to ratunek dla mojej diety! Jestem studentką, więc jak wiadomo - nie stać mnie na jadanie na mieście, a na długotrwałe gotowanie czasu brak, dlatego Multicooker tak bardzo by mi się przydał. Bardzo spodobała mi się opcja umożliwiająca pieczenie chleba - uwielbiam świeże i zdrowe pieczywo. Dzięki temu urządzeniu mogłabym pieć mini-piekarnię we własnym mieszkaniu!
Multiccoker to urządzenie z którym me życie szybko odmienię
Wielogodzinne gotowanie i przy kuchni stanie wnet zmienię.
Uwielbiam ,piec ciasta ,chlebek domowy i lubię gotować i gości przyjmować
Ale chciałabym czas swój oszczędzić i szybciej pyszności te przygotować
Z Multiccokerem było by to łatwe a tak nie mam czasu na życie prywatne.
Stanie przy kuchni to nie moje marzenie ale marzę ciągle o Multiccokerze
Bo tylko on sprawić to może ,że przygotowywanie potraw skończy się szybciej niż się zacząć może.
Czas zaoszczędzony na posilków przygotowaniu poświęce rodzince i z przyjaciółkami na kawie spotkaniu
Jak na porządną studentkę przystało do wykarmienia mam często sporą gromadkę znajomych, więc Multicooker ułatwiłby sprawę. Latanie między zajęciami, pracą i innymi obowiązkami skracają czas który poświęcam na gotowanie, a szkoda, bo to uwielbiam. W akademiku nie ma dostępu do chociażby piekarnika, a jak tu żyć bez pysznych słodkości kiedy wyeksploatowany mózg od nauki domaga się energii?!
Chciałabym mieć wszechstronnego asystenta kulinarnego pod ręką, ponieważ nie jestem rewelacyjnym kucharzem, nie jestem dobrym kucharzem. Taki asystent pomógłby mi w kuchni podczas gotowania, by moje dania wyszły rewelacyjne.
Najbardziej cenne dla mnie w Multicookerze jest funkcja utrzymania ciepła, ponieważ nie każdy z domowników może jeść o tej samej porze.
Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni
Jestem studentką często gotuję lecz niestety kuchnię mamy wspólną w akademiku więc często czekam ,aż kuchenka będzie wolna .,jest to wielkie utrudnienie ,zajęcia nauka no i gotowanie Mając Multicooker stałabym się nie zależna i zaoszczędził by mój czas w parę minut mogłabym przyrządzić moje ulubione danie-dzięki niemu mogła bym upiec kurczaka ,ryż,którego uwielbiam czy zrobić zupę byłoby to dla mnie wielkie ułatwienie, mniej garnków do zmywania,patelni i innych rzeczy które potrzebuję aby coś ugotować -mając tylko pokój w akademiku bez problemu w nim bym mogła gotować dzięki Multicookerowi przyrządziła pełnowartościowe danie no i zajmuję bardzo mało miejsca -studentka potrzebuje czasu na naukę ,sesje więc dzięki takiemu cudu bym się uczyła a danie samo by się przygotowało wystarczy tylko wcisnąć guzik i gotowe .
Szczerze?
Multicooker to urządzenie dla mnie nieznane,patrzę na niego jak na przybysza z kosmosuale siedzę i czytam że funkcje ma wspaniałe..
Kiedy ja gotuję wszytko oddaję w ręce umysłu,moja kuchnia jest pełna fantazji,smaków i zapachów przyprawiających nie jednego o dreszcze,co zresztą widać po moich przepisach
Kuchnia jest dla mnie sztuką w której powoli staję się mistrzem i nawet najbardziej skomplikowane potrawy z multicookerem nie będą już stanowić dla mnie żadnego problemu,nie ważne czy jesteś początkującym czy doświadczonym kucharzem,na pewno każdy chciałby aby Twoje gotowanie robiło na innych wrażenie.Mam cichutką nadzieję że Multicooker -urządzenie nieznane mi w tym pomoże...
Niewątpliwie największą zaletą takiego "asystenta kulinarnego" jest mniej garnków, mniej zmywania, mniej urządzeń do przygotowywania potraw i szorowania, a jednocześnie możliwość bezproblemowego przyrządzenia każdego rodzaju posiłku, więcej miejsca w kuchni i czasu. Urządzenie to ma atrakcyjny, nowoczesny wygląd. Multicooker posiada wygodną składaną rączkę do przenoszenia. Wyświetlacz jest duży i czytelny. Dlatego też nie przysporzy kłopotów nawet mocno anty-technicznym użytkownikom. Jest również zegar, który pokazuje ile jeszcze czasu pozostało do końca gotowania lub po zakończeniu pracy ile już potrawa się podgrzewa. Cztery duże, kolorowe klawisze “trzymaj ciepło”, “menu”, “start” i “temperatura” są dodatkowo zaopatrzone w ikonki. Duża wygoda i ułatwienie. Urządzenie zawiera: 5 litrową misę z podziałką z materiału nieprzywierającego, plastikową wkładkę do gotowania na parze, chochlę, łopatkę, plastikowy pojemnik z miarką oraz dwie silikonowe rękawice do wyjmowania misy. Te bardzo pomysłowe i przydatne akcesoria mogłabym wykorzystać również podczas tradycyjnego gotowania. 12 różnych programów umożliwia przygotowanie praktycznie każdego posiłku począwszy od przystawek, zupy, dania główne, po pyszne desery. Dzięki temu urządzeniu mogłabym gotować, smażyć, piec, podgrzewać, gotować na parze, zrobi domowy jogurt czy dżem! Jedno urządzenie, a tyle możliwości! Dla mnie bomba! Elektroniczne sterowanie z regulacją temperatury, czasu pracy i funkcją podtrzymywania temperatury pozwoliłoby mi precyzyjne przygotować posiłek. Poza tym wewnętrzne naczynie można myć w zmywarce, zewnętrzna powłoka ze stali szlachetnej ułatwia czyszczenie, funkcja utrzymywania ciepła pomaga zachować wartości odżywcze przez 24 godziny. I najważniejsze: bezpieczeństwo, które docenią rodzice małych ciekawskich. Dziecko bez obaw może sobie macać Multicookera do woli, nie poparzy się. Koniec z bałaganem i zbędną krzątaniną!
Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni
shadow691
Obecnie mogę cieszyć się wakacjami, jak i jedzeniem w domu, natomiast od października wyruszam w dziką podróż po książkach, laboratoriach, wykładach..
Tak, jestem studentem i mieszkam w akademiku w którym mieszkam od dwóch lat z czterema przyjaciółmi - żarłokami, bo wiadomo, każdy student musi zasilać mózg pożywnymi potrawami. Posiadamy niewielką "kuchnie" w której znajduje się lodówka, czajnik oraz mała kuchenka elektryczna z jedną płytą do grzania. Brakuje piekarnika oraz kilku innych rzeczy, które łączy w sobie właśnie Multicooker - który dodatkowo ze względu na swoje rozmiary, jest praktyczny i idealnie wpasuje się między nas. Do domu zjeżdżamy średnio co dwa tygodnie na weekend, fakt, przywozimy słoiki z jedzeniem (żeby szybko można było coś zjeść i dalej do nauki), ale ileż można jeść spaghetti, albo ryż z pulpetami. Fajnie byłoby mieć takie profesjonalne urządzenie i samemu szybko przyrządzić pyszne, zdrowe jedzenie na miejscu. Od przyszłego semestry zaczynam studia na kierunku "Inżynieria ruchu drogowego", aby usprawnić i urozmaicić wszystkim podróżowanie po Polsce. A wiadomo, głodny pracownik, to zły pracownik, dlatego urozmaicając nam jadłospis, można przyczynić się do rozwoju infrastruktury swojego miasta!
Pozdrawiam.
Odp: Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni
fanlot019
Po drugie fundusze są jakie są i nie pozwalają na zakup tego cacuszka.
Po trzecie jego gabaryty pozwalają na idealne umieszczenie go w "studenckiej kuchni", która jak wiadomo nie grzeszy rozmiarami.
Ostatnia rzecz to funkcjonalność. Głównymi funkcjami, na których mi najbardziej zależy to możliwość gotowania na parze oraz funkcja gotowości potraw. Nie musiałbym już wychylać co minutę nosa z książek, by sprawdzać czy danie jest już gotowe.
Gorąco pozdrawiam
gosiak4410
medimedi
jagna1978
Wielogodzinne gotowanie i przy kuchni stanie wnet zmienię.
Uwielbiam ,piec ciasta ,chlebek domowy i lubię gotować i gości przyjmować
Ale chciałabym czas swój oszczędzić i szybciej pyszności te przygotować
Z Multiccokerem było by to łatwe a tak nie mam czasu na życie prywatne.
Stanie przy kuchni to nie moje marzenie ale marzę ciągle o Multiccokerze
Bo tylko on sprawić to może ,że przygotowywanie potraw skończy się szybciej niż się zacząć może.
Czas zaoszczędzony na posilków przygotowaniu poświęce rodzince i z przyjaciółkami na kawie spotkaniu
rybaga
magi18
Najbardziej cenne dla mnie w Multicookerze jest funkcja utrzymania ciepła, ponieważ nie każdy z domowników może jeść o tej samej porze.
21malina
Jestem studentką często gotuję lecz niestety kuchnię mamy wspólną w akademiku więc często czekam ,aż kuchenka będzie wolna .,jest to wielkie utrudnienie ,zajęcia nauka no i gotowanie Mając Multicooker stałabym się nie zależna i zaoszczędził by mój czas w parę minut mogłabym przyrządzić moje ulubione danie-dzięki niemu mogła bym upiec kurczaka ,ryż,którego uwielbiam czy zrobić zupę byłoby to dla mnie wielkie ułatwienie, mniej garnków do zmywania,patelni i innych rzeczy które potrzebuję aby coś ugotować -mając tylko pokój w akademiku bez problemu w nim bym mogła gotować dzięki Multicookerowi przyrządziła pełnowartościowe danie no i zajmuję bardzo mało miejsca -studentka potrzebuje czasu na naukę ,sesje więc dzięki takiemu cudu bym się uczyła a danie samo by się przygotowało wystarczy tylko wcisnąć guzik i gotowe .
2milutka
Multicooker to urządzenie dla mnie nieznane,patrzę na niego jak na przybysza z kosmosuale siedzę i czytam że funkcje ma wspaniałe..
Kiedy ja gotuję wszytko oddaję w ręce umysłu,moja kuchnia jest pełna fantazji,smaków i zapachów przyprawiających nie jednego o dreszcze,co zresztą widać po moich przepisach
Kuchnia jest dla mnie sztuką w której powoli staję się mistrzem i nawet najbardziej skomplikowane potrawy z multicookerem nie będą już stanowić dla mnie żadnego problemu,nie ważne czy jesteś początkującym czy doświadczonym kucharzem,na pewno każdy chciałby aby Twoje gotowanie robiło na innych wrażenie.Mam cichutką nadzieję że Multicooker -urządzenie nieznane mi w tym pomoże...
Jem zdrowo i myślę pozytywnie
pierniczkowo