Były 2 rodzaje klocków lego, po 1 sztuce - zamówiłam z myślą o swoim chrześniaku, a tu zamiast klocków otrzymuje kartę Ikea (nie wiadomo czy ma jakąkolwiek wartość), która w dodatku jest punktowa tańsza niż zamówiona nagroda..
Administratora/Moderatora czy jeszcze inną osobą znającą szczegóły wysyłki nagród proszę o odpowiedź na wcześniejsze pytanie, bo wątek ginie wśród ostatnio dodanych wątków na forum, a ja dalej nie wiem na czym stoje..
Proponuję napisać bezpośrednio do Tit, kołczu lub zozolek
Na moich kartach a mam ich 3 - 3 sztuki po 100zł również nie ma na nich napisanej wartości. To źle/ dobrze? Tak ma być? Ja również mam daleko do Ikeai, nie chciałabym pojechać 300km do Ikei aby dowiedzieć się że moje trzy karty są "puste" i bez wartości.
Na karcie nie ma napisanej wartości tylko na kartce gratulującej uzyskania nagrody pisze że wartość karty to sto złotych. Ja już zamawiałam 5 takich kart więc wiem jak to działa. Co do narzekań- zamówiłam 4 września nagrodę i jej brak...
Były 2 rodzaje klocków lego, po 1 sztuce - zamówiłam z myślą o swoim chrześniaku, a tu zamiast klocków otrzymuje kartę Ikea (nie wiadomo czy ma jakąkolwiek wartość), która w dodatku jest punktowa tańsza niż zamówiona nagroda..
Administratora/Moderatora czy jeszcze inną osobą znającą szczegóły wysyłki nagród proszę o odpowiedź na wcześniejsze pytanie, bo wątek ginie wśród ostatnio dodanych wątków na forum, a ja dalej nie wiem na czym stoje..
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Jezu... a odkąd tutaj jestem?
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
anula130189
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Pyza
hahahahaha! ona jak się nie pomyli to prawdy nie powie - nieważne na jaki temat
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Elficzna
eli_555
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
zbysiowa
Proponuję napisać bezpośrednio do Tit, kołczu lub zozolek
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
No ostatnio było sporo zmian- coś musiało źle wyjść. Myślę że zozolek nam napisze o co chodzi.
Elficzna
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Na karcie nie ma napisanej wartości tylko na kartce gratulującej uzyskania nagrody pisze że wartość karty to sto złotych. Ja już zamawiałam 5 takich kart więc wiem jak to działa. Co do narzekań- zamówiłam 4 września nagrodę i jej brak...
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Mysiunia