Sposób przygotowania:
gołąbki
ryż ugotować z jarzynką i ew. trochę margaryny.
mięso mielone + jajka +pieprz+vegeta+maga+sól(do smaku).
tak przygotowane mięso połączyć z ugotowanym na miękko ryżem.
SOS : ugotować wołową kostkę rosołową .dodać przecier pomidorowy i mękę z mlekiem .doprawić mogą. można do smaku dodać czerwonego wytrawnego wina .
farsz zawijać w liściach kapusty.
na spodzie garnka lub brytfanki wyłożyć liśćmi kapusty w ten sposób ochroni się gołąbki przed przypaleniem.
SMACZNEGO !!!!
mięso mielone + jajka +pieprz+vegeta+maga+sól(do smaku).
tak przygotowane mięso połączyć z ugotowanym na miękko ryżem.
SOS : ugotować wołową kostkę rosołową .dodać przecier pomidorowy i mękę z mlekiem .doprawić mogą. można do smaku dodać czerwonego wytrawnego wina .
farsz zawijać w liściach kapusty.
na spodzie garnka lub brytfanki wyłożyć liśćmi kapusty w ten sposób ochroni się gołąbki przed przypaleniem.
SMACZNEGO !!!!