Sposób przygotowania:
góralski przysmak na walentynki-oscypek
oscypek kroimy na dwucentymetrowe plastry, następnie wykrój z niego serca.. patelnię rozgrzewamy, topimy masło i kładziemy na nią oscypek.smażymy z obu stron do momentu aż stanie się on złoty.Następnie osączamy z tłuszczu.Układamy na talerzu, dekorujemy listkami mięty, obok kładziemy czerwoną żurawinę (jako że ma ona czerwony kolor świetnie wyglada na talerzu). taki przysmak świetnie smakuje ale tez i super wyglada. do tego lamka dobrego czerwonego wina, duużo miłych słów od ukochanego i kolacja walentynkowa napewno bedzie udana.
darmiona
defghjkl;
ggg
rybeczka234
marzenka222
Tit
Bernadetta
Tit, ale zobacz ile ten przepis zdobył "5" od użytkowników, którzy się dziś zarejestrowali... Walka o zestaw fairy się rozpoczęła na dobre...
sylwunia1986
sylwunia1986
sylwunia1986
zewa
Po pierwsze przepis dodałaś później niż na innej stronie ( co jest niezgodne z regulaminem ), a po drugie jak wyjaśnisz fakt, że zdjęcie na tamtej stronie zostało usunięte ? Konkurs nie jest ustawiony tylko Twoi nabijacze punktów. Takie jest moje zdanie.
sylwunia1986
zewa
Jesteś bezczelna !!!!!!!!!!!!!
sylwunia1986
zewa
proszę bardzo, a co mi gwarantujesz, bo nie dokończyłaś.
sylwunia1986
sylwunia1986
dża
zewa
ZERO INTELIGENCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwunia1986
sylwunia1986
sylwunia1986
evita0007
sylwunia1986
sylwunia1986
evita0007
Grzecznie zapytałam a Ty z 'ryjem' !!!! Bo dla mnie to by było trudno tak ułożyć owoc w sumie na jednym widelcu...
sylwunia1986
Agiatis
sylwunia1986
skoro tak uważasz pewnie tak jest:-)
sylwunia1986
joasja