Sposób przygotowania:
Grejpfrutowy sernik
Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia,pół szkl. cukru,śmietaną,żółtkami i margaryną.Dodaj zagęszczone mleko i kakao, zagnieć.Schłodź.
Twaróg zmiel,zmiksuj z pół szkl. cukru i budyniem.Białka ubij z resztą cukru,połącz z serem. Grejpfruty obierz,podziel na cząstki.
Formę wylep połową ciasta,ułóż masę serową i grejpfruty.Na wierzch zetrzyj resztę ciasta.Piecz godzinę w 180 st.
Twaróg zmiel,zmiksuj z pół szkl. cukru i budyniem.Białka ubij z resztą cukru,połącz z serem. Grejpfruty obierz,podziel na cząstki.
Formę wylep połową ciasta,ułóż masę serową i grejpfruty.Na wierzch zetrzyj resztę ciasta.Piecz godzinę w 180 st.