szalonamonia

szalonamonia

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 843]

Grillowane roladki ze szpinakiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

roladki z grilla nadziewane szpinakiem

Grillowane roladki ze szpinakiem

Składniki:

Grillowane roladki ze szpinakiem

 

 

Sposób przygotowania:

Grillowane roladki ze szpinakiem
Szpinak opłukać, osuszyć i poddusić na łyżce masła,doprawic solą i pieprzem.Mięso opłukać,osuszyć. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę, połączyć ze szpinakiem. Każdą pierś przekroić na 2 części wzdłuż i lekko rozbić tłuczkiem do mięsa. Posypać przyprawą do grilla,papryką,pieprze i solą. Posmarować szpinakiem. Zwinąć roladki i spiąć wykałaczką, posmarować masłem. Grillować ok 30 minut z każdej strony.Oprószyć świeżó-zmielonym pieprzem.