Sposób przygotowania:
Grzanki ulubione
Bagietkę pokroić na małe kromki (plastry), cieniutko posmarować masłem.Pieczarki pokroić w bardzo cienkie plasterki i ułożyć na kromkach pieczywa.Delikatnie je posolić.Teraz możemy położyć parówki pokrojone wzdłuż na plastry i na jdługość grzanek,czy inną wędlinę w plastrach.Niezależnie czy dajemy wędlinę czy nie na wierzch nałożyć po plasterku sera,tak aby pokrył całą grzankę. Na wierzch każdej kładziemy po plasterku (lub niecałym) pomidora i posypujemy oregano.Wstawiamy do nagrzanego wcześniej do 160 stopni piekarnika i zapiekamy ok.10 minut aż ser nam się ładnie zacznie topić i przypiekać.Najlepiej smakują na gorąco.Jak ktoś lubi może sobie polać sosem czosnkowym lub innym.Ale bez sosu są pyszne i czuć nasze oregano.Smacznego.
Persik
misia53
msewka
kunia_080286
Saja