Sposób przygotowania:
Grzybowe fusion dla Małpy :
Grzyby namoczyć i ugotować ( ok. 30 minut ) w szklance wody . Odsączyć – wywar zostawić . Grzyby pokroić w paseczki .
Cebulę pokroić w piórka i zezłościć na maśle . Grzyby , cebulę , wywar z grzybów i bulion wymieszać razem i gotować na małym gazie 30 minut. Doprawić sosem sojowym, pieprzem i przyprawą do dań chińskich .Zagęścić mąką roztartą z olejem i serkiem .Zagotować .
Makaron zalać osolonym wrzątkiem i zostawić pod przykryciem na 10 minut. Odcedzić ( przekroić ) .
Podawać zupę z makaronem ryżowym wstążki lub penne ryżowym ..
Cebulę pokroić w piórka i zezłościć na maśle . Grzyby , cebulę , wywar z grzybów i bulion wymieszać razem i gotować na małym gazie 30 minut. Doprawić sosem sojowym, pieprzem i przyprawą do dań chińskich .Zagęścić mąką roztartą z olejem i serkiem .Zagotować .
Makaron zalać osolonym wrzątkiem i zostawić pod przykryciem na 10 minut. Odcedzić ( przekroić ) .
Podawać zupę z makaronem ryżowym wstążki lub penne ryżowym ..
zewa
asia77
Niuniaczka
Chupnięta
Sarenka
Tit
A więc dziś 01-03-2010 zestaw Tao Tao wędruje do Babciagramolka za przepis: Grzybowe fusion dla Małpy. Gratulujemy Buniu.
Mam wielką prośbę - wszyscy ci, którzy dodali przepisy na konkurs i nie dostali nagrody niech sprawdzą, czy w przepisie użyli określenia makaron ryżowy!!!!!! Jeśli nie to proszę to poprawić używając edycji przepisów!!!!!
I jeszcze jedna informacja: będą małe opóźnienia w moderowaniu przepisów w związku z przebudową panelu - musimy zrobić dostęp do niego większej ilości moderatorów. Pozdrawiam Tit
Babciagramolka