Sposób przygotowania:
Gulasz drobiowo-warzywny
Piersi pokroić w większą kostkę, cebulę, obie papryki i pieczarki w kawałki.
Mięsko przyprawić przyprawami i podsmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron. Dodać cebulę, zeszklić, dodać paprykę, chwilę podsmażyć, a następnie pieczarki. wszystko przez chwilę smażyć. Zalać bulionem drobiowym i dusić wszystko do miękkości. Potrawę zagęścić śmietaną, zmieszaną z mąką. Zagotować. Na końcu posypać zieleniną.
Mięsko przyprawić przyprawami i podsmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron. Dodać cebulę, zeszklić, dodać paprykę, chwilę podsmażyć, a następnie pieczarki. wszystko przez chwilę smażyć. Zalać bulionem drobiowym i dusić wszystko do miękkości. Potrawę zagęścić śmietaną, zmieszaną z mąką. Zagotować. Na końcu posypać zieleniną.
yola
eli_555
Jojo
iwi69
grazka
Zgobisz