Sposób przygotowania:
Gulasz drobiowy z pieczarkami
Mięso dokładnie oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w półplasterki. Cebulę obieramy i drobno kroimy.
Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy mięso, dodajemy przyprawy podsmażamy, dodajemy cebulę i dalej podsmażamy. Później dodajemy pieczarki i dusimy pod przykryciem.
Gdy puszczą wodę odkrywamy, dodajemy ketchup, śmietankę i masło.
Podgrzewamy mieszając aż wszystko się połączy. Smacznego.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w półplasterki. Cebulę obieramy i drobno kroimy.
Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy mięso, dodajemy przyprawy podsmażamy, dodajemy cebulę i dalej podsmażamy. Później dodajemy pieczarki i dusimy pod przykryciem.
Gdy puszczą wodę odkrywamy, dodajemy ketchup, śmietankę i masło.
Podgrzewamy mieszając aż wszystko się połączy. Smacznego.