Sposób przygotowania:
Gulasz warzywny z drobiem, ryżem i kasząETAP 1:

Mięso indyka na gulasz p[okroić drobniej, posypać papryką ostrą i na oleju zrumienić.
ETAP 2:

Do mięsa wsypać obraną, opłukaną fasolkę wymieszać, podsmażać z 2 minuty.
ETAP 3:

Wsypać pokrojoną cebulę z czosnkiem , wymieszać podsmażać z 4 minuty.
ETAP 4:

Wsypać pokrojone w talarki pieczarki, wymieszać, podsmażać z 4 minuty.
ETAP 5:

Wsypać pokrojone papryki, wymieszać, wlać wodę, dodać kostki rosołowe i pod przykryciem gotować na średnim ogniu do miękkości fasolki, około 25 minut.
ETAP 6:

Na koniec opcjonalnie dodać ugotowany bób (u mnie został z dnia poprzedniego i wykorzystałam), wsypać posiekany koperek, do smaku dodać przyprawę w płynie, podawać z ugotowaną porcją ryżu i kaszą pęczak.