Sposób przygotowania:
Gulasz wieprzowy z worka
Umyte warzywa kroimy: Paprykę żółtą na grubszą kostkę,chili w krążki(razem z ziarenkami) i obrany czosnek w kosteczkę. A karkówkę kroimy w grubszą kostkę lub paski jak kto woli. Do miski przekładamy mięso dodajemy warzywa.Doprawiamy sosem chili z czosnkiem,sosem teriyaki,solą oraz pieprzem.Do kubka dajemy olej i rozpuszczamy w nim kostkę mięsną i wlewamy do miski.Całość mieszamy i wkładamy do lodówki na 2h. Po tym czasie wyciągamy,przekładamy do woreczka,zawiązujemy.Pakunek wkładamy do naczynia żaroodpornego.Rozgrzewamy piekarnik do 180*C grzanie (góra-dół) i pieczemy 1 godzinę...
zewa
dża
Prawda, dlatego właśnie pokochałam rękawy do pieczenia. Pycha!
edytaha
elzbieta8960
Agiatis
Smakowita
jaNina
Nie ma to jak domowe z piekarnika! Pycha!
gusia1000