Sposób przygotowania:
Gulasz wołowy wg Koper
Mięso kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie, po 5 minutach dorzucamy posiekaną cebulę z czosnkiem i marchewkę pokrojoną w ćwierćplasterki, całość smażymy na średnim ogniu przez ok 10-15 minut mieszając od czasu do czasu. Sos rozprowadzamy w wodzie i zalewamy nim mięso i warzywa na patelni. Gotujemy ok 10 minut i dodajemy śmietanę i posiekany koperek. Ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gulasz idealnie pasuje do kaszy i mizerii
![Gulasz wołowy wg Koper Gulasz wołowy wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/gulasz-wolowy-wg-koper-114078.jpg)
![Gulasz wołowy wg Koper Gulasz wołowy wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/gulasz-wolowy-wg-koper-114079.jpg)
![Gulasz wołowy wg Koper Gulasz wołowy wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/gulasz-wolowy-wg-koper-114080.jpg)
![Gulasz wołowy wg Koper Gulasz wołowy wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/gulasz-wolowy-wg-koper-114081.jpg)