Sposób przygotowania:
Gulasz z kurczaka
Kurczaka kroimy na duże kostki (ok 2x2cm), cebulkę w drobną kostkę - smażymy na oleju ok 10 minut. Przyprawiamy, solą, pieprzem, papryką w proszku, przyprawą do kurczaka łyżką sosu sojowego. Wrzucamy do garnka.
Na tej samej patelni smażymy pieczarki- dokładamy do garnka
razem z pokrojoną w kostkę papryką.
Zalewamy fixem do gulaszu (fix należy wymieszać z 0,5l gorącej wody). Dusimy pod przykryciem ok 15-20 min.
Smacznego!!!!
Na tej samej patelni smażymy pieczarki- dokładamy do garnka
razem z pokrojoną w kostkę papryką.
Zalewamy fixem do gulaszu (fix należy wymieszać z 0,5l gorącej wody). Dusimy pod przykryciem ok 15-20 min.
Smacznego!!!!
luna
kinga