anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Gulasz z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Gulasze to pyszne dania jednogarnkowe. W moim domu bardzo mięsa wołowe ze względu na ich cenne składniki odżywcze.

Gulasz z pieczarkami

Składniki:

Gulasz z pieczarkami

 

 

Sposób przygotowania:

Gulasz z pieczarkami
Mięso umyć i pokroić w kostkę, pieczarki umyć i oczyścić pokroić w plastry. Mięso włożyć do garnka , Dodać połowę bulionu i dusić około 1 godziny. Cebulę drobno pokroić i zrumienić na oleju. Dodać do mięsa pieczarki i cebulę, doprawić do smaku solą i pieprzem . Gulasz gotować na małym ogniu około 30 minut. Śmietanę wymieszać z mąką i zagęścić gulasz, zagotować.