alicjaja

alicjaja

Szef Kuchni
[Przepisów: 70]

Gulasz z seduszek drobiowych

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Serca drobiowe obgotować i oczyścić. przekroić na pół każde serduszko i podsmażyć na patelni posypać przyprawami

Gulasz z seduszek drobiowych

Składniki:

Gulasz z seduszek drobiowych

 

 

Sposób przygotowania:

Gulasz z seduszek drobiowych
Serca drobiowe obgotować i oczyścić. przekroić na pół każde serduszko i podsmażyć na patelni posypać przyprawami. Do wywaru dorzucić ziele angielskie liść laurowy i zagotować Pod koniec smażenia serduszek dodać pokrojoną w kostkę cebulę i zeszklić. Serduszka i cebulę wrzucić do wywaru i dusić. Zagęścić wodą z mąka i doprawić