Sposób przygotowania:
Gulasz z żołądków 2
Oczyściłam żołądki i podsmażyłam Rozgrzałam patelnie wlałam olej rzepakowy włożyłam żołądki i posypałam je przyprawami. Smażyłam na małym ogniu przez 15-20 minut. Przełożyłam żołądki do garnka, razem z olejem na którym smażyłam .Zalałam wodą dodałam ziele angielskie i liść laurowy oraz marchew z Kucharkiem, gotowałam na małym ogniu do miejskości żołądków. Dusiłam 1 godzinę na małym ogniu . W słoiczku rozmieszałam mąkę z wodą i śmietaną i wlałam do wywaru mieszałam aż konsystencja zrobiła się gęsta jak sos . Przełozyłam na półmisek podawałam do ziemniaków
zewa
" Oczyściłam żołądki i podsmażyłam Rozgrzałam patelnie wlałam olej rzepakowy włożyłam żołądki i posypałam je przyprawami. "
lalunia
Faktycznie pomyliłam się dziękuje ze zauważyłaś " pokroiłam żołądki i włożyłam je na patelnie do podsmażenia .