Sposób przygotowania:
Hamburger po meksykańsku.
Bułki wypakować z woreczka i przekroić na wzdłuż.Mięso na hamburgery rozbić tłuczkiem i dać na rozgrzany tłuszcz,a następ-
-nie smażyć.Pokrojoną na plastry cebulę zrumienić trochę i wyjąć
cedzakiem tak jak mięso i nadziewać bułki,dać plasterek pomidora,posiekaną czuszkę po kilka kawałków do każdej porcji
oraz plasterek sera żółtego.Nakryć drugą połówką i podpiec w pi-
-ekarniku z 10-15 min.aby ser się roztopił trochę.Zamiast czuszki
można dać ostry ketchup z papryczek-tak samo smakuje.
-nie smażyć.Pokrojoną na plastry cebulę zrumienić trochę i wyjąć
cedzakiem tak jak mięso i nadziewać bułki,dać plasterek pomidora,posiekaną czuszkę po kilka kawałków do każdej porcji
oraz plasterek sera żółtego.Nakryć drugą połówką i podpiec w pi-
-ekarniku z 10-15 min.aby ser się roztopił trochę.Zamiast czuszki
można dać ostry ketchup z papryczek-tak samo smakuje.