Sposób przygotowania:
Izaura
Jedną całą margarynę przekładamy go garnka, dodajemy cukier, kakao, wodę oraz cukier waniliowy. Całość podgrzewamy około 5 minut na ogniu tak, żeby składniki połączyły się ze sobą. Odstawiamy do przestudzenia. Następnie do masy dodajemy 4 żółtka jaj i miksujemy, później dodajemy mąkę, proszek do pieczenia i mieszamy. Na koniec dodajemy pianę z białek. Masę przelewamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Ser biały mielony przekładamy do miski miksera, dodajemy miękką margarynę( pół kostki), całe jaja i cukier. Ucieramy całość na gładką masę. Przekładamy ją na ciemną masę. Ciasto pieczemy przez około 50 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Odstawiamy do przestudzenia. Wystudzone ciasto polewamy polewą czekoladową przygotowaną z cukru pudru, margaryny( 0,25 kostki), kakao i mleka.