Sposób przygotowania:
Jajka w sosie
Do rondla wlać wodę, dodać sól, zagotować.
Do zagotowanej wody, włożyć jajka, gotować na twardo.
Jajka odcedzić, zalać zimną wodą, obrać ze skorupek.
Koperek umyć, osączyć drobno pokroić.
Sos przygotować według przepisu na opakowaniu, dodać pieprz i śmietanę, intensywnie mieszając, nie dopuścić do zagotowania sosu.
Do gotowego sosu dodać pokrojony koperek i jajka na twardo.
Do zagotowanej wody, włożyć jajka, gotować na twardo.
Jajka odcedzić, zalać zimną wodą, obrać ze skorupek.
Koperek umyć, osączyć drobno pokroić.
Sos przygotować według przepisu na opakowaniu, dodać pieprz i śmietanę, intensywnie mieszając, nie dopuścić do zagotowania sosu.
Do gotowego sosu dodać pokrojony koperek i jajka na twardo.