Sposób przygotowania:
Jarmużowy farsz
Do rondla wkładam łyżeczkę masła. Międzyczasie jak masło zacznie się topić siekam bardzo drobno cebulę, czosnek oraz pietruszkę i szczypiorek. Wrzucam do garnka i smażę aż cebula się zarumieni. Następnie dodaję poszatkowany jarmuż. Lekko mieszam i duszę ok 3min. Dodaję przyprawy według smaku.
Ja lubię ostry farsz więc dodaję więcrj chilli. Na koniec dodaję rozdrobnioną fetę oraz jogurt naturalny. Zdejmuję z palnika i mieszam całość.
Taki farsz może stać w lodówce ok 2 dni.
Ja lubię ostry farsz więc dodaję więcrj chilli. Na koniec dodaję rozdrobnioną fetę oraz jogurt naturalny. Zdejmuję z palnika i mieszam całość.
Taki farsz może stać w lodówce ok 2 dni.
![Jarmużowy Farsz Jarmużowy Farsz](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jarmuzowy-farsz-430198.jpg)
![Jarmużowy Farsz Jarmużowy Farsz](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jarmuzowy-farsz-430200.jpg)
![Jarmużowy Farsz Jarmużowy Farsz](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jarmuzowy-farsz-430201.jpg)