Sposób przygotowania:
Jaskółki
Schab porcjować i rozbić plastry.
Przygotować farsz:
Drobno pokroić pieczarki i cebulę razem podsmażyć, dodajemy trochę kukurydzy i starty ser. Wszystko razem mieszamy. Na rozbity schab kładziemy farsz i następnie ćwiartkę jajka. Zwijamy formując roladki. Panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor.
Ważne żeby dobrze rozbić brzegi schabu!!
Smacznego!
Przygotować farsz:
Drobno pokroić pieczarki i cebulę razem podsmażyć, dodajemy trochę kukurydzy i starty ser. Wszystko razem mieszamy. Na rozbity schab kładziemy farsz i następnie ćwiartkę jajka. Zwijamy formując roladki. Panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor.
Ważne żeby dobrze rozbić brzegi schabu!!
Smacznego!