ewasng

ewasng

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 267]

Kanapka na ciepło

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Choć kanapka, ale w innym wydaniu. Trochę jak zapiekanka

Kanapka na ciepło

Składniki:

Kanapka na ciepło

 

Sposób przygotowania:

Kanapka na ciepło
Paluchy kroimy wzdłuż. Z 4 połówek wybieramy miąższ. Każdą część smarujemy masłem. Pieczarki kroimy w plasterki, dusimy do miękkości. Pod koniec duszenia dodajemy sól i pieprz. Pomidora i ogórki kroimy w plasterki. Paluchy układamy na blasze. Najpierw kładziemy pieczarki, potem szynkę, pomidora i ogórka kiszonego, cebulę i posypujemy startym serem, a na koniec przyprawą do pizzy. Pieczemy 20 minut w piekarniku. Po upieczeniu kładziemy ogórka i polewamy keczupem.