baranowb

baranowb

Kucharz
[Przepisów: 14]

Kanapka z filetem

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Kanapka na cieplo z ryby, dobra zamiast obiadu w pelnej krasie.

Kanapka z filetem

Składniki:

Kanapka z filetem

 

  • filet z ryby, jak kto lubi, Panga/Tilapia jest bardzo dobra, ma delikatne mieso.
  • ciabata
  • cytryna
  • czubryca(o ile mi sie wydaje to mieszanika ziol)
  • sol,pieprz
  • 1-2 plastry sera
  • marynowany czosnek
  • troche masla
  • (ewentualnie dodatki do kanaoek ktore ktos urzywa.)

Sposób przygotowania:

Kanapka z filetem
- rybe umyc i przyprawic sola, pieprzem i ziolami. - roztopic maslo i wrzucic rybe. - obracac rybe az sie usmazy - polozyc ser na rybie, przykryc patelnie az ser sie rozpusci - ciabate rozkroic i wylozyc plasterkami czosnku - skroplic cytryne - polozyc filet i zamknac ciabate.